Wij meten en weten dingen!

Hitechnologies Industrial Automation B.V. is opgericht in oktober 1987. Hitechnologies was het eerste Nederlandse bedrijf dat de LonWorks introduceerde in 1992. In 1997 gevolgd door de introductie van web-enabled control devices.

Onze huidige lijn van pompbesturingen worden veelal toegepast in (druk)riolerings netwerken. Een slimme stand alone pompbesturing i.c.m. een rode storingslamp beschermt niet alleen uw pomp maar geeft u snel en overzichtelijk inzicht in de situatie in de put in geval van een storingsmelding. Een pompbesturing met geintegreerde communicatie geeft u dit overzicht zodra u internettoegang heeft. U kunt worden geinformeerd per e-mail of sms.

De hoofdactiviteit van Hitechnonologies is de ontwikkeling van verschillende “Machine-to-Machine” (M2M) producten. Onze belangrijkste technologiegebieden zijn internet connectivity en het gebruik van PowerLine communicatie voor M2M gebruik. Tegenwoordig noemen we dit IoT. Internet of Things. De volgende mode die we zullen overleven maar die het internet nog meer in ons dagelijkse leven zal verankeren.

Geef je besturingen een boost!

Ontmoet ons team!

Ontmoet ons team...

ze informeren u graag!

1a
Dennis Dunne
Directeur

voor Verkoop en Techniek

1a
Martijn de Boer
Development Manager

voor Productontwikkeling en Techniek